Vakmannen aan het woord

“Mijn klanten kwamen mij zeggen dat ze al in jaren geen zo’n lekkere varkenskoteletjes meer hadden gegeten!”

Voor mij staat Glorius voor een regionaal, eerlijk product. De mensen achter de naam Glorius zijn net zo gemotiveerd als wij en staan dan ook voor de volle 100% achter hun product en hun zaak. Deze stimulerende samenwerking gecombineerd met hun kwalitatief product is een regelrechte succesformule.
nico
Nico Lambert van slagerij Nico en Katrien, Roeselare

De troeven van Glorius kan je best omschrijven met 3 kernwoorden : ‘Regionaal, kwalitatief & smaakvol".

In het verleden hebben we reeds ander varkensvlees geprobeerd, tot we bij Glorius terechtkwamen. De malsheid en de structuur van het vlees gecombineerd met het weinige vochtverlies zorgen voor schitterend product met een zeer goede kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat wij telkens opnieuw voor Glorius kiezen.
Schermafbeelding 2018-11-18 om 07.10.16
Franky en Michael Vanderhaeghe, van **Hostellerie St. Nicolas, Elverdinge-Ieper

 “1 van de redenen waarom ik voor Glorius kies, is het veelzijdig karakter van het vlees.”

Door de kruiden die de varkens krijgen in hun voeding merk je een heel groot verschil in de smaak en de reuk van het vlees. Een voor- of hoofdgerecht, sharing food, een klassieke hutsepot, er is niets waar Glorius vlees niet voor geschikt is. Ook het publiek voor Glorius varieert van jong tot oud, van regelrechte hipsters tot de iets klassiekere smaakpapillen, iedereen kan Glorius wel smaken.
Schermafbeelding 2018-11-18 om 07.10.04
Wouter Beuselinck van restaurant De Steenen Haene, Zillebek-Ieper