Over ons

You are here:

 

Glorius staat voor;

het varkensvlees die vanop de boerderij tot op jullie bord door mijn man Bart, ons team en mezelf met veel aandacht beheerd wordt, kortom; ‘van zaadje tot karbonaadje’.

Het GLORIUS varkensvlees wordt gesmaakt door iedereen die ‘smaak en herkomst’ belangrijk vindt. De smaak en malsheid komt door het typische ras dat we gekozen hebben in combinatie met een luxe voeder waaraan kruiden zijn toegevoegd. Héél gezond voor onze varkens maar ook voor jullie.

het GLORIUS varkensvlees dat wij aanbieden wordt gesmaakt door alle leeftijden. Aan de hand van dit receptenboekje helpen we jullie met gezonde, vernieuwende recepten en ideeën. Je kan onze catalogus zien als een verzamelboekje met hippe recepten.

Smakelijke groeten, Herlinde & Bart

 

Kruiden (uniek in België)

De Glorius-varkens krijgen kruiden waaronder tijm, rozemarijn, kurkuma, … in hun voeder. Heel sterke natuurlijke antioxidanten. Dit is een luxe voeder vol lokale, hoog kwalitatieve grondstoffen met slechts één doelstelling: een heel gezond varken produceren. Gezonde voeding voor het dier resulteert in lekker en gezond vlees. Dat verschil zie je en proef je.

De kruiden zoals tijm, rozermarijn en kurkuma ondersteunen de gezonde luchtwegen, ontstekingsremmend en spijsvertering- bevorderend, ondersteunen ook lever, gal en pancreas. Hierdoor worden de varkens stressbestendiger. Het vlees is zachter, smaakvoller en heeft gezonder vet met duurzame eiwitten.

Malser vlees

Door de kruiden bekomen we veel malser vlees waardoor we een vollere smaak krijgen. De functie van de kruiden dienen als natuurlijke antioxidanten en zorgt voor de lange houdbaarheid van ons vlees. Ideaal voor het maken van charcuterie waardoor kleurstoffen en bewaarmiddelen onnodig zijn. Terug de lekkere, pure en eerlijke smaak.

Vakmannen aan het woord

“Mijn klanten kwamen mij zeggen dat ze al in jaren geen zo’n lekkere varkenskoteletjes meer hadden gegeten!”

Voor mij staat Glorius voor een regionaal, eerlijk product. De mensen achter de naam Glorius zijn net zo gemotiveerd als wij en staan dan ook voor de volle 100% achter hun product en hun zaak. Deze stimulerende samenwerking gecombineerd met hun kwalitatief product is een regelrechte succesformule.
nico
Nico Lambert van slagerij Nico en Katrien, Roeselare

De troeven van Glorius kan je best omschrijven met 3 kernwoorden : ‘Regionaal, kwalitatief & smaakvol".

In het verleden hebben we reeds ander varkensvlees geprobeerd, tot we bij Glorius terechtkwamen. De malsheid en de structuur van het vlees gecombineerd met het weinige vochtverlies zorgen voor schitterend product met een zeer goede kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat wij telkens opnieuw voor Glorius kiezen.
Schermafbeelding 2018-11-18 om 07.10.16
Franky en Michael Vanderhaeghe, van **Hostellerie St. Nicolas, Elverdinge-Ieper

 “1 van de redenen waarom ik voor Glorius kies, is het veelzijdig karakter van het vlees.”

Door de kruiden die de varkens krijgen in hun voeding merk je een heel groot verschil in de smaak en de reuk van het vlees. Een voor- of hoofdgerecht, sharing food, een klassieke hutsepot, er is niets waar Glorius vlees niet voor geschikt is. Ook het publiek voor Glorius varieert van jong tot oud, van regelrechte hipsters tot de iets klassiekere smaakpapillen, iedereen kan Glorius wel smaken.
Schermafbeelding 2018-11-18 om 07.10.04
Wouter Beuselinck van restaurant De Steenen Haene, Zillebek-Ieper

 

 

Het Glorius Team aan het woord

Het varkensvlees die vanop de boerderij tot op jullie bord door mijn man Bart, ons team en mezelf met veel aandacht beheerd wordt, kortom; ‘van zaadje tot karbonaadje’. Het GLORIUS varkensvlees wordt gesmaakt door iedereen die ‘smaak en herkomst’ belangrijk vindt.

De smaaken malsheid komt door het typische ras dat we gekozen hebben in combinatie met een luxe voeder waaraan kruiden zijn toegevoegd. Héél gezond voor onze varkens maar ook voor jullie. Het GLORIUS varkensvlees dat wij aanbieden wordt gesmaakt door alle leeftijden. Aan de hand van dit recep- tenboekje helpen we jullie met gezonde, vernieuwende recepten en ideeën. Je kan onze catalogus zien als een verza- melboekje met hippe recepten.
Schermafbeelding 2018-11-18 om 07.16.29
Herlinde

mijn taak is alle charcuterie tot bij de klant te brengen. Ieder product passeert mijn handen voor het op jullie bord ligt.

Het is heel aangenaam iedereen dan ook persoonlijk te kennen. Zo voelen we aan wat de noden en behoeftes zijn.  
Schermafbeelding 2018-11-18 om 07.14.54
Ward

Ik begon als administratief medewerkster bij Glorius omwille van hun uniek product en hun passie om gezond, verantwoord varkensvlees op de markt te brengen. Ik heb zelf al kunnen ondervinden dat Glorius vlees bomvol smaak zit en in allerlei gerechten kan gebruikt worden!

Dit zorgt er dan ook voor dat ik heel gemotiveerd ben om iedere week de bestellingen op te nemen en hen de best mogelijke service te bieden! Daarbovenop is Glorius ook gewoon een leuk familiebedrijf waar je zowel als klant, leverancier en medewerker met open armen ontvangen wordt!
Schermafbeelding 2018-11-18 om 07.14.48
Ilse

Als vertegenwoordiger van Glorius ben ik het gezicht voor een kwaliteitsproduct waar ik persoonlijk heel hard voor sta. Het doorgeven van jullie informatie en behoeftes, het bieden van oplossingen. Dit alles staat centraal in mijn agenda.

De klanten van Glorius kunnen bij mij terecht met zowat al hun vragen in belang van de smaak, malsheid en het pure van Glorius. Mijn taak is actief en doelgericht Glorius op de markt brengen bij de uitgeselecteerde kwaliteitsslagers en traiteurs, delicatessezaken en restaurants. Deze zaken hebben een meerwaarde met ons Glorius assortiment.
Schermafbeelding 2018-11-18 om 07.15.01
Nunziata

ik ben hier ondertussen al 8 jaar met veel liefde verantwoordelijk voor de verzorging van de biggetjes en de moederdieren.

Dankzij ons gestructureerd werken en het streven naar top niveau ben ik fier dat onze kwaliteit terug te vinden is bij de betere slager en delicatesse zaken. Door onze aandacht naar de gezondheid en het welzijn van onze varkens kunnen we iedereen aantonen waarmee we dagdagelijks bezig zijn en dat maakt van mij een gelukkige medewerkster!
Schermafbeelding 2018-11-18 om 07.17.28
Martine

Het kweken van varkens met als doel de afnemers een mooi, smaakvol en kwalitatief hoogstaand stukje vlees te bezorgen, geeft voor mezelf een enorme boost om er dagdagelijks voor te gaan en de klant constant te voorzien van lekker vlees.

Het regelmatig contact hebben met de klant zorgt er ook voor dat we heel nauw betrokken zijn met de wensen van de klant, op die manier is het ook mogelijk kort op de bal te spelen en zo goed mogelijk te voldoen aan de wensen van die klant. Mijn opleiding 'slager, spekslager' en de dagdagelijkse opvolging van het kweekproces, laat ons toe om heel gericht bepaalde producten te ontwikkelen en dusdanig te voldoen aan de constante vernieuwing van ons assortiment.
Schermafbeelding 2018-11-18 om 07.13.46
Bart