Glorius
Het malse varkensvlees gevoederd met kruiden GLORIUS | Het malse varkensvlees gevoederd met kruiden | Glorius varkensvlees voor slagerij, horeca, restaurant, delicatessezaak en grossiers
Waarom Glorius
Voor wie
SLAGERS – TRAITEUR
HORECA
VAKMANNEN AAN HET WOORD
Assortiment
Karkas en deelstukken
Charcuterie
Overzicht charcuterie
Droge worst
Droge worst natuur, gerookt
Glorius kruidenring
Artisanale beenham
Gedroogde, gerookte beenham 8 maand
Coppa natuur, gekruid
Glorius tapas
Glorius Mixed Grill- BBQ Pakket
Horeca bereidingen
Glorius haasje
Glorius Côte à l’os
Glorius burger
Glorius brochette
Glorius Pulled Pork
Ovengebakken filet
Ovengebakken spek
Kooktips
Alle gerechten
Glorius winter recepten
Tapas bord met opgevulde soesjes van Glorius ham
8 maanden gedroogde ham chips
Toast met gegrilde geitenkaas/veenbessen en gedroogde Glorius ham
Gepocheerd hoeve eitje met Glorius rillette en gerookt spek
Croque monsieur met Glorius coppa
Gebakken Glorius buikspek met langoustine en spitskool roulade
Gelakt Glorius- ribbetjes met rode ui/radijs en sesam
Gelakte beenham met bloemkool
Glorius Rib- stuk met prei, knolselder, jonge slaharten
Groenten bouillon met ovengebakken Glorius spek en tong
Stoofpotje van Glorius schouder met St. Bernardus bier
Glorius zomer recepten
PINTXOS Spaanse Tapas
Gedroogde ham met erwtenmousse
Pasta salade met chipolata
Burger van avocado / courgette / spek
Côte à l’os met gemarineerde tomaatjes
Burger met tomaat / rode ui / puntpaprika
Burger met gesauteerde aubergines
Glorius klassiekers
Nieuws
Events
Video
Media
verkooppunten
In lijst
In kaart
Jobs
contact / bestel
Bestel proefpakket
MENU
CLOSE
back
Media
You are here:
Home
Media
GLORIUS VARKENSVLEES
KEURSLAGER SANDERS
Keurslager Kris Derycker
Een extra door slagers!
GLORIUS FESTIVAL
[/vc_column][/vc_row]
VERSNIJDING GLORIUS VARKEN
INTERVIEW TER GROENE POORTE
REPORTAGE DE STEENEN HAENE
ESTAMINET TER SPINDE
REPORTAGE • TER GROENE POORTE
BEDRIJFSVIDEO GLORIUS
SLAGER SEMINARIE
© Glorius • Melanedreef 24, 8650 Merkem • +32 478 42 84 04
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies.
Ok