Tapas bord met opgevulde soesjes van Glorius ham

 

Tapas bord met opgevulde soesjes van Glorius ham

800 g water - 15 g zout - 5 g peper -
300 g boter (blokjes) - 480 g bloem -
9 eieren - 200 g cheddar / Oud Roeselare - 200 g Glorius ham

Notities

Water met peper en zout opwarmen, bo-ter toevoegen en laten smelten. In 1 trek bloem toevoegen, mengen en drogen op een laag vuur. In batteur (vlinder) per 3 eitjes toevoegen, telkens mooi laten opnemen. Kaas toevoegen en mengen. Glorius Ham toevoegen en mengen. Spuiten in vorm (grijze matten). Afbakken op 150°C, 30 min.
 
BEREIDING
Deze soesen kunnen opgevuld worden met zachte roomkazen, boursin aange-maakt met wat room of een hammousse. Kan gedresseerd worden met toefjes Glorius charcuterie en chips van gedroog-de Glorius ham.