Pastasalade met chipolata

Pasta salade met chipolata

Ingrediënten 2 pers.

  • 500 g penne of spirelli 
  • 350 g Glorius chipolataworsten 
  • zout
  • 300 g rijpe kerstomaten
  • 1 sjalot
  • 2 tenen knoflook 
  • 4 takjes basilicum
  • 50 g pijnboompitten
  • 2 el olijfolie
  • 50g vers gemalen Parmesan
  • peper

Bereiding

Snij de kerstomaten in 4 partjes. Hak de basilicumblaadjes fijn. Pel en snipper de sjalot en de knoflook. Kook de penne of spirelli beetgaar. Snij de worst in plakjes. Bak ze in olijfolie, samen met de sjalot, knoflook en pijnboompitten. Doe er het basilicum, de helft van de tomaten en penne bij. Laat mee verwarmen. Breng op smaak met peper en zout. Werk af met de rest van de gesneden kerstomaten, enkele blaadjes basilicum en parmesan.

Terug naar overzicht

Ook een Glorius gerecht gemaakt?

Mail je recept door naar info@glorius.be. We zetten jouw recept graag op de kaart!