Pasta salade met chipolata

Pasta salade met chipolata

Notities

Benodigdheden:
500 g penne of spirelli - 350 g Glorius chipolataworsten - zout - 300 g rijpe kerstomaten - 1 sjalot - 2 tenen knoflook - 4 takjes basilicum - 50 g pijnboompitten - 2 el olijfolie - 50g vers gemalen Parmesan - peper
Bereiding:
  • Snij de kerstomaten in 4 partjes. Hak de basilicumblaadjes fijn. Pel en snipper de sjalot en de knoflook.
  • Kook de penne of spirelli beetgaar.
  • Snij de worst in plakjes. Bak ze in olijfolie, samen met de sjalot, knoflook en pijnboompitten.
  • Doe er het basilicum, de helft van de tomaten en penne bij.
  • Laat mee verwarmen. Breng op smaak met peper en zout.
  • Werkafmetderestvandegesnedenkerstomaten,enkeleblaadjesbasilicumengemakenParme-
    san.