Gelakte beenham met bloemkool
Gelakte beenham met bloemkool
80 gr Glorius Beenham of Glorius gekookte natuurham (gekookt)
Lekkage: 4 el honing - 8 el rode wijn azijn - 2 dl kippenbouillon - 2 stuks steranijs - 1 tl anijszaadjes - 1 tl venkelzaadjes
1 bloemkool - room - kippenbouillon - kruiden
Notities
BEREIDING
Lekkage maken met de ingrediënten en laten inkoken tot stroop dikte. Beenham kort aankleuren op alle zijden.
Lak de Glorius beenham met een borsteltje.
Nog even onder de grill. Bloemkool:
Roosjes snijden en aankleuren in boter. Met het merg een crème maken. Het bloemkoolmerg in kleine stukken versnijden, laten garen in de room met kippenbouillon, en daarna pureren.
Nog even onder de grill. Bloemkool:
Roosjes snijden en aankleuren in boter. Met het merg een crème maken. Het bloemkoolmerg in kleine stukken versnijden, laten garen in de room met kippenbouillon, en daarna pureren.