Croque monsieur met Glorius coppa
Croque monsieur met Glorius coppa
1 zuurdesembroodje - 200 gr fijnge-sneden coppa - 200 gr flandrien kaas - 5 kwartel eitjes - crème van parme-zaanse kaas - tomatenketchup - mini waterkers
Notities
Crème Parmezaanse kaas:
500 gr melk - 100 gr room - 200 gr kippenbouillon- 390 gr parmezaan -7gr agar agar.
500 gr melk - 100 gr room - 200 gr kippenbouillon- 390 gr parmezaan -7gr agar agar.
- BEREIDING
Crème Parmezaanse kaas:
Laat alles samen opkoken behalve de Parmezaanse kaas. Indien de massa gekookt heeft voeg je de Parmezaanse fijn geraspt toe. - Roer tot alles is opgelost. Giet nu in een plaat en laat opstijven. Indien vast, mix je weer los in de mixer met een geutje room.
- Kruid af met peper en zout. Snij het zuurdesembrood naar de gewenste dikte, en sprenkel er wat olijfolie over.
- Beleg nu 1 kant met de Glorius Coppa en de kaas.
- Steek in de oven op een temperatuur van 200°c. Indien mooi gekleurd uithalen en op bord schikken. Garneer de croque met de crème en de ketchup.
- Leg er de gebakken kwarteleitjes op. Je kunt de kwarteleitjes na het bakken uitsteken met een vorm voor de mooie gelijke ronde rand.
- Werk af met wat mini waterkers.