Ons vers vlees wordt beschreven als niet te mager, niet te vet en toch mooi gemarmerd, héél sappig en mals in de mond.
Vraag er naar bij uw slager. Ook nog meer contacten terug te vinden op onze dealers lijst.
Bent u zelf slager, restauranthouder of groothandel? Neem dan rechtstreeks contact met ons.
Mogelijke deelstukken:
GLV001 | Half varken met kop | KG |
GLV002 | Half varken zonder kop | KG |
GLV003 | Carré met been, band en vel | KG |
GLV004 | Carré met been zonder vel | KG |
GLV005 | Carré ontbeend met band en vel | KG |
GLV006 | Carré ontbeend zonder band | KG |
GLV007 | Midden met been en filet | KG |
GLV008 | Midden zonder been | KG |
GLV009 | Spieringen zonder been | KG |
GLV010 | Spieringen met been | KG |
GLV011 | Heup klasse D (uitgebeend) | KG |
GLV012 | Haasjes | KG |
GLV013 | Hesp met been | KG |
GLV014 | Hesp klasse 3 D | KG |
GLV015 | Buik I, cutterbuik | KG |
GLV016 | Buik II + III (vet) | KG |
GLV017 | Varkenskroontje | KG |
GLV018 | Schouder niet uitgebeeend | KG |
GLV019 | schouder uitgebeend zonder vel | KG |
GLV020 | kelen | KG |
GLV021 | lever | KG |
GLV022 | ribben vers | KG |