Producten

You are here:

Glorius-burger

De burger is vervaardigd met 100% hoog kwalitatief mager gehakt met maar 14,5% V.G.

Ons gehakt voor de burger is eveneens van hoge kwaliteit, niet alleen door ons uitgeselecteerd ras en kennis van ons vak maar ook door de versheid, de keuze van pure kruiden en de op ambachtelijke manier van verwerken. Door dit proces is hij dan ook uiterst mager maar ook heel mals en vol van smaak.

De burger kan worden geserveerd als vlugge snack, na een vergadering, en in klein formaat wordt hij ook tijdens de receptie geliefd. Tussen een gezond bruin broodje vormt hij de perfecte maaltijd. Hij is hip en lekker.

De hamburger gebakken op een bord met salade en frietjes of een bord met gestoofde wintergroenten en zoveel meer is mogelijk.

BESTEL

 • Glorius varkensburger
 • GLORIUS HAMBURGER
 • glorius-mini-burgers
 • burger glutenvrij
 • Glorius droge worst
 • Glorius droge worst
 • Glorius klimaatkast

Droge worst

Onze op ambachtelijke, authentieke wijze gemaakte GLORIUS droge worsten worden vooral als aperitiefhapje of tussendoortje gegeten. Droge worst is tegenwoordig ook populair in rauwkost en in salades maar ook als garnituur bij warme gerechten.

Hij wordt geserveerd met een artisanale mosterd, passend bij de GLORIUS-worst.
Het serveren van onze glorius droge worst kan op verschillende manieren gebeuren. Het door ons ontworpen houten statief is een praktisch maar ook mooi hulpmiddel.

BESTEL

Glorius beenham

De laatste aanwinst in ons assortiment is de glorius beenham,
de ideale vlees-vetverhouding in ons relatief zware hammen
zorgen voor de perfecte smaakbeleving.

Ook de ambachtelijke manier van zouten en afkoken
van de hammen vinden hun meerwaarde in de smaak.

BESTEL

 • GLORIUS SUPERSANDWICH
 • glorius-ham-burgers
 • glorius-ham-burgers4
 • glorius-ham-burgers3
 • klein 26 GLORIUS SANDWICH HESP PORTRAIT
klein GLORIUS RIBSTUK TOPSHOT

Glorius Côte à l’os

Een topproduct in ons gamma. Onze Glorius Côte à l’os. Hij is zacht gepekeld en gegaard omringd met een zelf samengestelde kruiding van onderander Rozemarijn, tijm en Kurkuma. Onze hoofdkruiden die we ook aan onze varkens geven. Resultaat; heel mals, lekker en gezonde Côte à l’os.

 

BESTEL

Glorius Coppa natuur, gekruid

Onze Coppa is de spiering  die licht gezouten en gerookt wordt  op artisanale wijze en die door zijn eenvoud veel body en kracht behaald.  Hij werd 12 weken gerijpt.

De kruiden rond de coppa zijn ook diegene die we gebruiken in ons voeder voor de varkens nl, tijm, rozemarijn en Kurkuma.

Heel lekker voor bij de aperitief, als beleg maar ook in allerlei gerechten.

Een weten:

Varkensvlees bevat niet meer cholesterol dan andere vleessoorten: 50 tot 70 mg per 100 gr. Per dag neem je best niet meer dan 300mg cholesterol in via je voeding.

In een gezonde voeding gaat de voorkeur naar mager en halfvet vlees. Wanneer je mager varkensvlees bovendien met de nodige aandacht bereidt, levert dit relatief weinig vet en calorieën terwijl het wel blijft zorgen voor eiwitten, B-vitaminen (vooral B1, B3, B6 en B12) en mineralen zoals zink en in mindere mate ijzer. Een eenvoudige manier om het vetgehalte van varkensvlees te beperken is na de bereiding het zichtbare vet wegsnijden.

BESTEL

GLORIUS COPPA
GLORIUS HOTDOG

Glorius braadworst/hotdog

Ons braadworst is dusdanig van hoge kwaliteit, niet alleen door ons uitgeselecteerd ras en kennis van ons vak maar ook door de versheid, de keuze van pure kruiden en de op ambachtelijke manier van verwerken. Door dit proces is hij dan ook uiterst mager maar ook heel mals en vol van smaak. Wij noemen hem dan ook ‘hoog kwalitatief mager varkensgebraad’. Deze gehakt wordt trouwens ook gebruikt voor onze burgers.

Ons 100% mager gehakt heeft maar een vetgehalte van 14.5%. Dit laag vetpercentage kan je in geen enkel ander gehakt terug vinden.

BESTEL