Glorius
Glorius
Het malse varkensvlees gevoederd met kruiden GLORIUS | Het malse varkensvlees gevoederd met kruiden | Glorius varkensvlees voor slagerij, horeca, restaurant, delicatessezaak en grossiers
  • Waarom Glorius
  • Voor wie
    • SLAGERS – TRAITEUR
    • HORECA
    • VAKMANNEN AAN HET WOORD
  • Assortiment
    • Karkas en deelstukken
    • Charcuterie
      • Overzicht charcuterie
      • Droge worst
        • Droge worst natuur, gerookt
        • Glorius kruidenring
      • Artisanale beenham
      • Gedroogde, gerookte beenham 8 maand
      • Coppa natuur, gekruid
      • Glorius tapas
      • Glorius Mixed Grill- BBQ Pakket
    • Horeca bereidingen
      • Glorius haasje
      • Glorius Côte à l’os
      • Glorius burger
      • Glorius brochette
      • Glorius Pulled Pork
      • Ovengebakken filet
      • Ovengebakken spek
  • Kooktips
    • Alle gerechten
    • Glorius winter recepten
      • Tapas bord met opgevulde soesjes van Glorius ham
      • 8 maanden gedroogde ham chips
      • Toast met gegrilde geitenkaas/veenbessen en gedroogde Glorius ham
      • Gepocheerd hoeve eitje met Glorius rillette en gerookt spek
      • Croque monsieur met Glorius coppa
      • Gebakken Glorius buikspek met langoustine en spitskool roulade
      • Gelakt Glorius- ribbetjes met rode ui/radijs en sesam
      • Gelakte beenham met bloemkool
      • Glorius Rib- stuk met prei, knolselder, jonge slaharten
      • Groenten bouillon met ovengebakken Glorius spek en tong
      • Stoofpotje van Glorius schouder met St. Bernardus bier
    • Glorius zomer recepten
      • PINTXOS Spaanse Tapas
      • Gedroogde ham met erwtenmousse
      • Pasta salade met chipolata
      • Burger van avocado / courgette / spek
      • Côte à l’os met gemarineerde tomaatjes
      • Burger met tomaat / rode ui / puntpaprika
      • Burger met gesauteerde aubergines
    • Glorius klassiekers
  • Nieuws
    • Events
    • Video
  • Media
  • verkooppunten
    • In lijst
    • In kaart
  • Jobs
  • contact / bestel
    • Bestel proefpakket
MENU CLOSE back  

Dag van De Smaak / 12 november 2017

You are here:
  1. Home
  2. Evenementen
  3. Dag van De Smaak / 12 november 2017
dag van de smaak

Glorius proeven tijdens hét event voor wijnliefhebbers en fijnproefers!
Beleef een dag om vingers en duimen bij af te likken. Kom het tijdens de ‘DAG van de SMAAK’ ontdekken!
UNIEK in de streek

Facebookshare

Related posts

Horeca Expo 2017
Horeca Expo Gent – Chef’s Place / 19 tot 23 november 2017
3 november 2017
Horeca beurs Gent 2016
Horeca Expo Gent 2016
25 januari 2017
Horeca Expo Gent 2015
7 april 2016
Winter in Kortrijk. Bezoek Glorius op de kerstmarkt in Kortrijk op 26 – 27 – 28 en 31 december.
8 december 2014
DSC_7494 (681×1024)
Glorius op Horeca Expo Gent van 23 tot 27 november 2014
6 november 2014
Info / Bestellingen
Tel. administratie en bestelling

+32 51/54 58 40

bestelling@glorius.be

* Deze velden verplicht invullen aub.
Indien u bericht niet beantwoord is na 1 dag, gelieve te bellen naar:
Herlinde: +32 (0)478 42 84 04.
© Glorius • Melanedreef 24, 8650 Merkem • +32 478 42 84 04
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies.Ok