Over ons

You are here:

Glorius. Van graan tot beenham of varkens côte à l’os, zonder onnodige foodmiles, waarbij kwaliteit, puurheid en eerlijkheid onze kernwaarden zijn, fair-trade!

 

Onze jarenlange passie voor het bereiden van eten met ruime aandacht voor smaak brengt ons bij een volledig nieuwe benadering van de artisanale verwerking van ons eigen varkensvlees. Het resultaat is supervers, mals en sappig varkensvlees, met pure kruiding, zonder toevoegingen. Alle stappen van in de stal, op het land tot in het bord wordt door 1 gezin, de Familie Goemaere-Lafaut beheerd. Kort op de bal, zoals ze zeggen.

Glorius, voor wie SMAAK en HERKOMST belangrijk vindt.

familie goemaere-lafaut
 • 20151221_085701
 • klein 20 GLORIUS BBQ PANO
 • Glorius
 • logo-glorius-2015

Lekker

‘Voor wie smaak en herkomst belangrijk vindt.’

Glorius staat voor supervers, volle smaak en malse textuur, op de hoeve zelf gekweekt!

Daarnaast wordt het vlees bewerkt tot een mals en sappig stukje vlees met pure kruiding, zonder toevoegingen. Terug de eenvoud, gelet op de smaak. Less is more!
De herkomst en een mooi constant, mals stuk varkensvlees is voor 100% gegarandeerd. ons ruim gamma producten vinden hun weg naar de consument via de betere traiteurszaak, de horeca en slager. Onze producten passen ook heel goed bij de nieuwe hype van streetfood, fingerfood, foodtrucks. Overtuig jezelf en test zelf onze onklopbare service en prijs/kwaliteitsverhouding. kortom het varkensvlees met een duidelijk verhaal.

Puur

Voeder voor de dieren:

Uniek in België. De vleesvarkens krijgen kruiden waaronder tijm, rozemarijn, kurkuma, … in hun voeder, samen met het assortiment eigen gekweekte granen op onze akkers met slechts één doelstelling: een heel gezond varken produceren. Gezonde voeding voor het dier resulteert in lekker en gezond vlees. Dat verschil zie je en proef je.

-functie van de kruiden bij het varken:

Ondersteunt gezonde luchtwegen, ontstekingsremmend, spijsvertering bevorderen. Ondersteunt lever, gal, pancreas, Varkens worden stress bestendiger. Betere immuniteit. Homogener – uniformer. Zachter, gezonder vet (onverzadigd)

-functie van de kruiden bij het vlees:

Voorkomen en/of stellen oxidatie uit. Vlees ruikt vers, lekker. Duidelijk minder dripverlies. Vlees behoud langer zijn ‘verse’ kleur.

 • natuurlijke antioxidanten
 • klein GLORIUS VOEDINGSSTOFFEN
 • glorius
 • burger glutenvrij
 • diervriendelijk slachtproces
 • dierenwelzijn, onze grootste zorg
 • familie goemaere-lafaut
 • image10

Eerlijk

Duurzaamheid:

Wij zijn erkend als West-Vlaams streekproduct. GLORIUS, kwalitatief lekker-puur-eerlijk en Belgisch. Lekker uit de regio. Local Food!

Milieu:

Ons bedrijf is volledig gebouwd volgens de betere normen naar dierwelzijn en milieu; Zonne-energie, warmtepomp, een biologische luchtwasser, hoge gezondheidsdieren, … dit zijn enkele voorbeelden van onze aanpak.

Eerlijk: 

Dierenwelzijn is onze grootte zorg, zelfs het slachtproces gebeurd stressvrij en diervriendelijk. Al onze partners die met Glorius te maken hebben worden grondig in studie genomen en opgevolgd om tot een eerlijke samenwerking te komen in belang van de smaak maar ook in belang van ons varken.

Ja, er wordt minder vlees gegeten maar het is heel belangrijk dat er gekozen wordt voor producten zoals wij, GLORIUS aanbieden. Gelet op dierenwelzijn, milieu, gezondheid. Alsook onze recepten zijn heel doordacht. Tot het zelf samenstellen van onze kruiden verwerkt in het vlees, zonder keurstoffen en de onnodige bewaarmiddelen waar de smaak van het vlees op een eerlijke manier goed tot zijn recht komt.