Glorius Slager Festival 2017

Vakmannen aan het woord :

 “1 van de redenen waarom ik voor Glorius kies, is het veelzijdig karakter van het vlees.”

Door de kruiden die de varkens krijgen in hun voeding merk je een heel groot verschil in de smaak en de reuk van het vlees. Een voor- of hoofdgerecht, sharing food, een klassieke hutsepot, er is niets waar Glorius vlees niet voor geschikt is. Ook het publiek voor Glorius varieert van jong tot oud, van regelrechte hipsters tot de iets klassiekere smaakpapillen, iedereen kan Glorius wel smaken.
Schermafbeelding 2018-11-18 om 07.10.04
Wouter Beuselinck van restaurant De Steenen Haene, Zillebek-Ieper

“Mijn klanten kwamen mij zeggen dat ze al in jaren geen zo’n lekkere varkenskoteletjes meer hadden gegeten!”

Voor mij staat Glorius voor een regionaal, eerlijk product. De mensen achter de naam Glorius zijn net zo gemotiveerd als wij en staan dan ook voor de volle 100% achter hun product en hun zaak. Deze stimulerende samenwerking gecombineerd met hun kwalitatief product is een regelrechte succesformule.
nico
Nico Lambert van slagerij Nico en Katrien, Roeselare

De troeven van Glorius kan je best omschrijven met 3 kernwoorden : ‘Regionaal, kwalitatief & smaakvol".

In het verleden hebben we reeds ander varkensvlees geprobeerd, tot we bij Glorius terechtkwamen. De malsheid en de structuur van het vlees gecombineerd met het weinige vochtverlies zorgen voor schitterend product met een zeer goede kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat wij telkens opnieuw voor Glorius kiezen.
Schermafbeelding 2018-11-18 om 07.10.16
Franky en Michael Vanderhaeghe, van **Hostellerie St. Nicolas, Elverdinge-Ieper

persconferentie Hostellerie St Nicolas en Glorius slaan de handen in elkaar!

GROEPSPORTRET kl GLORUIS SAINT NICOLAS 2017

Chef Franky Vanderhaeghe van ** Hostellerie St Nicolas Elverdinge lanceert samen met Glorius charcuterie. Er werd een persconferentie gehouden op 15 november 2017. artikel de westhoek   Waarom kiest Hostellerie St. Nicolas ** voor Glorius ?   Het antwoord op deze vraag kennen de gerenommeerde Chef Franky Vanderhaeghe & Herlinde Lafaut van Glorius. Zij glunderen…

Details

Tavola 11-12-13 maart

tavola 2018

Glorius staat dit jaar voor de eerste keer op de delicatesse beurs TAVOLA, standnummer 201. Indien nog interesse in registratiecodes kan dit via info@glorius.be

50 jaar slagerij Ter Groene Poorte, 1maart 2017

jubileum TGP 50j

Ter Groene Poorte opent hun deuren voor alle slagers. De slagerijschool bestaat 50 jaar. Dit wordt gevierd op donderdag 1 maart 2018. Symposia- vakwedstrijden – slagerfestival – meat the generations. Ook wij, GLORIUS is er aanwezig waar iedere slager ons kan ontdekken en proeven. Iedere slager, bezoeker maakt maakt  kans om deel te nemen aan…

Details

Dag van De Smaak / 12 november 2017

dag van de smaak

Glorius proeven tijdens hét event voor wijnliefhebbers en fijnproefers! Beleef een dag om vingers en duimen bij af te likken. Kom het tijdens de ‘DAG van de SMAAK’ ontdekken! UNIEK in de streek